Podologa Diana Alcivar


Kennedy Nueva Sagrada Familia Mz. F Solar 3 viene por la Plaza Dañin hasta una Panadería Erick por allí ingresa 3 cuadras. - Guayaquil - Guayas - Ecuador

Telefoon:042693941
Mobiel:0995931866
Whatsapp:0995931866
Negeer pijn in de voet. Het is niet normaal. Als je enige vorm van aanhoudende pijn in de voet of enkel, kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Controleer uw voeten regelmatig. Besteed aandacht aan veranderingen in kleur en temperatuur. Kijk voor dikke of verkleurd (een teken van de ontwikkeling van schimmel) nagels en controleer op barsten of sneden in de huid. Peeling of schalen op de zolen van de voeten kan voetschimmel te geven. Elke groei op de voet wordt niet als normaal beschouwd.
Was uw voeten regelmatig, vooral tussen de tenen, en zorg ervoor dat ze volledig droog.
Trim teennagels recht af, maar niet te kort. Wees voorzichtig om geen nagels in de hoeken of zijkanten gesneden; dit kan leiden tot ingegroeide teennagels. Mensen met diabetes, een slechte bloedsomloop of hartproblemen moeten niet hun eigen voeten te behandelen, omdat ze meer vatbaar voor infecties.
Zorg ervoor dat uw schoenen goed passen. Koop nieuwe schoenen laat op de dag, wanneer voeten hebben de neiging om hun grootste, en versleten schoenen te vervangen zo snel mogelijk.
Selecteer en dragen van de juiste schoen voor elke sport of activiteit die zich bezighouden met (bijv loopschoenen).
Shoes - geen alternatief dragen hetzelfde paar schoenen per dag.
Vermijd het lopen op blote voeten. Uw voeten zullen meer vatbaar voor letsel en infectie. Op het strand, met sandalen altijd sunblock op uw voeten.
Wees voorzichtig bij het gebruik van home remedies voor voet kwalen. Self-behandeling kan een klein probleem om te zetten in een grote één.
Als u diabetes heeft, neem dan contact op met ons kantoor en plannen een controle ten minste om de 2 maanden 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^